Babels rådgivning

Ikke så mange konsulentfloskler og fine, smarte management-wannabe-high-performance-corporate bullshit-ord på engelsk. Sandheden er ubarmhjertig. Men i Babels tør vi sige den. Direkte og på dansk.      

Babels hader notoriske konsulentfloskler på engelsk, som lyder godt, men som klinger hult. 

Babels arbejder ud fra denne filosofi: 

Visdom handler ikke om, hvilket svar du giver. Visdom handler om, ud fra hvilken horisont du stiller spørgsmålet. 

Babels gør en dyd ud af at forstå opgaven, inden vi forsøger at løse den. 

Babels tror på:

Babels påskønner tillidsfulde samtaler, hvor der bliver talt ’lige ud af posen’. På godt og jævnt dansk.  

Hos Babels tør vi stille de rigtige spørgsmål – også de spørgsmål, som måske kan gøre ondt – inden vi giver et svar.

Babels arbejder med 3 typer rådgivning:

Bestyrelsesarbejde
Du får et anderledes bestyrelsesmedlem, som selv tager handsken på, når det hele skal eksekveres. Carsten har oftest rollen som ’Trænende bestyrelsesmedlem’. Den strategi og de initiativer og indsatser, der besluttes i bestyrelsen, skal også leve og efterleves i adfærd hos den enkelte i hele organisationen. Derfor formidler, implementerer og træner Carsten både medarbejdere og ledere i de færdigheder, der skal til for at efterleve strategien. Carsten hjælper med at skabe den kultur og den indstilling, der er nødvendig for at skabe resultater.   

Individuel medarbejderrådgivning:
Carsten tilbyder rådgivning til medarbejdere med specifikke behov og ønsker. Carsten har speciale i at få folk til at kigge indad – før blikket vendes udad. Ser medarbejderne eventuelt modstand og modgang som en byrde, som får dem til at føle afmagt – eller som en generøs læring, en glæde og en velsignelse? Rådgivningen er altid individuelt skræddersyet og tager udgangspunkt i den enkeltes behov og ønsker. 

Individuel lederrådgivning:
Carsten tilbyder rådgivning til ledere med specifikke behov og ønsker. Enhver leder kender til medarbejderes manglende motivation, evnen til at tage ansvar, viljen til at tage initiativ, disciplinen til at overholde rammer og aftaler. Det kan give panderynker og sætte grå hår i hovedet på enhver leder – og det har jo aldrig klædt selv den bedste og gode garvede leder. Hos Carsten får du lavpraktisk lederrådgivning, som er individuelt skræddersyet og som tager udgangspunkt i præcis dine udfordringer som leder. Råt for usødet. Men med respekt og omtanke. Carsten tilbyder også af løfte konkrete opgaver for de nyslåede ledere. Helt lavpraktisk.